• In prijs verlaagd
product

AIRMOB DUO

€ 1.089,00
€ 1.034,55 5% korting
Inclusief belasting

De AIRMOD ophanging, ontworpen door Stefan Diez voor Sammode, maakt het mogelijk om verschillende kleuren koppen te combineren met een slimme reeks verwisselbare accessoires: geperforeerde collimators, geschuurde of getinte glazen... Zoveel attributen die het licht vormgeven en de sfeer van uw huis veranderen!

 

De ingenieuze en geraffineerde AIRMOD Duo hanglamp met twee lampen kan in een handomdraai worden geïnstalleerd en biedt tegelijk oordeelkundige functies. De ophangdraden, flexibel en discreet, zijn verstelbaar op de hoogte van uw keuze. De lampen, zonder stroomkabel, lijken ongelooflijk licht, maar ze zijn ook een echt concentraat van technologie. Kies in de beslotenheid van uw woonkamer voor de Champagne-versie, verfraaid met een elegante multi-geperforeerde collimator. Voor een gedurfde post-industriële stijl combineert u de zwarte of bronzen afwerkingen met getint glas met ruw of gewaxt beton.

 

Duurzame materialen, zorgvuldige afwerking, vele mogelijkheden... De Sammode buis in een hangende spot uitvoering! AIRMOD, ontworpen door Stefan Diez, geeft uw interieur een unieke signatuur.

Model
DIMMABLE
Kleuren
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

88200074

Datasheet

Famille
AIRMOD

3 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password