product

AIRMOB TRIO

€ 1.482,25
Inclusief belasting

De AIRMOD ophanging, ontworpen door Stefan Diez voor Sammode, maakt het mogelijk om verschillende kleuren koppen te combineren met een slimme reeks verwisselbare accessoires: geperforeerde collimators, geschuurde of getinte glazen... Zoveel attributen die het licht modelleren en de sfeer van uw interieur transformeren!

 

Ingenieus en geraffineerd, AIRMOD Recessed is geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik - winkel, restaurant, kantoor of eetkamer! De lamp heeft geen stroomkabel en is ongelooflijk licht, maar het is ook een echt concentraat van technologie. In een vergaderzaal, alleen of in een repetitie, zullen de zwarte of zilveren versies elegantie en moderniteit brengen; voor een diffuus licht, voeg een geschuurd glas toe, voor meer karakter, een geperforeerde collimator. De AIRMOD ophangingen, die op de gewenste hoogte kunnen worden ingesteld, maken vrije composities mogelijk, bijvoorbeeld in een cluster boven een restaurant of eetkamertafel! In de Champagne versie, gekoppeld aan glaswerk met amberkleurige reflecties, zullen ze een subtiel en warm licht verspreiden, ideaal aan het eind van de avond.

 

Duurzame materialen, zorgvuldige afwerking, vele mogelijkheden... De Sammode buis in een hangende spot uitvoering! AIRMOD, ontworpen door Stefan Diez, geeft uw interieur een unieke signatuur.

Model
DIMMABLE
Kleuren
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

88200080

Datasheet

Famille
AIRMOD

3 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password