De familie Hugo Neumann heeft sinds 1928 haar passie voor het licht gekweekt.

Deze passie heeft ertoe geleid dat onze familie al drie generaties lang een groot aantal fabrikanten, ambachtslieden, ontwerpers en lichtontwerpers ontmoet.

Onze ervaring van meer dan 90 jaar in deze sector met betrekking tot architectuur en design is vrij uniek in Europa.

Hugo Neumann wordt erkend als een pionier in de wereld van het licht. Vanuit ons hoofdkantoor in het hart van België gaat er vandaag een nieuwe wereld voor u open!

We nodigen u uit om dit universum te betreden waar technologie en kunst elkaar ontmoeten, essentiële elementen van ons bestaan.

Het bedrijf Hugo Neumann is vooral bekend om zijn rol als importeur en exclusieve agent van grote merken in de wereld van het licht.

Onze wens om onze 92 jaar ervaring te delen heeft ons ertoe aangezet om een digitale versie van onze lichtcultuur te ontwikkelen. Deze nieuwe site heet "Light Passion".

Light Passion zal geen online winkel zijn zoals alle andere.

Light Passion zal uw showcase zijn van een sector in constante evolutie.

Light Passion verwelkomt in haar universum geselecteerde verlichtingsarmaturen als voor een tentoonstelling van kunstwerken. Wij zijn de curator ten dienste van de architectuur en haar gebruiker: u!

Om deze site nog exclusiever te maken, biedt Light Passion u zowel beperkte series als unieke collecties aan, exclusief gereserveerd voor onze nieuwe klantenkring. Ontdek dit lichtgevende universum dat zeker het jouwe zal worden...

Welkom bij Light Passion!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password