Persoonlijke gegevens

We houden geen aparte database bij van mensen die gewoon onze website bezoeken. Echter, de gegevens van bezoekers die bestellingen plaatsen via www.LIGHTPASSION.be worden uiteraard wel geregistreerd. Deze gegevens zijn nodig om de administratieve en correcte verwerking van de bestelling te garanderen. 

U hebt het recht om deze persoonsgegevens te allen tijde te raadplegen en eventueel te wijzigen.  

U hebt het recht om op schriftelijk, gedateerd en ondertekend verzoek - vergezeld van een bewijs van uw identiteit - en zonder bijkomende kosten, indien dit een redelijk bedrag is, schriftelijke mededeling te verkrijgen van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben en, indien nodig, de rectificatie van de onjuiste, onvolledige of irrelevante gegevens te verkrijgen.

U heeft ook het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor direct marketing doeleinden. Neem hiervoor per post contact op met de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens.

De gedelegeerd bestuurder van HUGO NEUMANN NV is uw verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens. Als u vragen heeft en/of meer informatie wenst over het privacybeleid, kunt u ons schrijven per post op het volgende adres

HUGO NEUMANN NV

Ter attentie van de heer Eric Neumann

5 Parc Industriel

1440 WAUTHIER-BRAINE

BELGIË

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password