Materiaal: Schermen: mondgeblazen wit drielaags opaalglas. Glanzend aan de buitenkant, gezandstraald aan de binnenkant. Fitting, schermhouder, staander, voet en schakelaar: Onbehandeld geborsteld messing met fijne haarlijnen. Houd er rekening mee dat het onbehandelde messing na verloop van tijd een patinalaag krijgt. Snoerlengte: 2,8 m. Schakelaar Snoertype: bruine textielkabel met stekker. De initialen van PH zijn op een discrete manier boven het snoer gegraveerd. De kop kan 45° naar beide kanten worden gekanteld.

PH 2/2 The Question Mark

by Poul Henningsen
€ 1.340,00
Inclusief belasting Levertijd: 8-12 weken

Poul Henningsen ontwierp de originele PH 2/2 Question Mark lamp in 1931, gebaseerd op zijn iconische driekapsysteem uit 1926. De lamp kreeg de naam 'Question Mark' vanwege de expressieve kromming van de lampsteel.

De schermen worden gemaakt van drielaags opaalglas dat uit drie lagen bestaat, met een glanzende bovenkant en een gezandstraalde, matte onderkant. Deze afwerking zorgt voor een zachte, uniforme lichtspreiding. Het verstelbare bovenste deel van de lamp kan 45 graden naar links of naar rechts worden gekanteld door aan de hendel in het midden van de arm te draaien.

Te bestellen van 1 oktober tot 31 december.  De eerste die deze tijdloze schoonheid reserveert, zal de eerste zijn die hem ontvangt...

Aantal

2022-01-01

Datasheet

WATT / VOLT (suggested)
1x25W E27

8 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password