De MOD-spot, ontworpen door Stefan Diez voor Sammode, maakt het mogelijk om verschillende kleuren koppen te combineren met een slimme reeks verwisselbare accessoires: massieve of geperforeerde collimators, heldere of getinte glazen... Zoveel attributen die het licht vormgeven en de sfeer van uw huis veranderen!

De MOD Duo spot met twee verstelbare koppen biedt een veelheid aan mogelijkheden en gebruiksmogelijkheden. Hij is gemaakt van geanodiseerd aluminium en is zeer gemakkelijk te installeren, dankzij de schakelkast die voorzien is van een onmiddellijk vergrendelingslipje. Als horizontale wand- of plafondlamp kunt u de zwarte of bronzen versie aanvullen met getint glas om karakter en moderniteit te brengen in uw ruimtes. Voor een vintage look kiest u voor de Champagne versie en voegt u een extra vleugje elegantie en gezelligheid toe door te kiezen voor een amberkleurige glazen kist!

Duurzame materialen, zorgvuldige afwerking, vele mogelijkheden... De Sammode buis in spotlight versie! MOD, ontworpen door Stefan Diez, geeft uw interieur een unieke signatuur.

Ontwerp Stefan Diez voor Sammode. Alle MOD-armaturen worden op bestelling ontworpen en vervaardigd in Frankrijk en Duitsland.

product

MOD DUO

€ 786,50
Inclusief belasting
Model
DIMMABLE
Kleuren
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

88100125

Datasheet

Famille
MOD

2 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password