Kundalini is een bedrijf met een sterke identiteit en een kosmopolitische stijl, innovatief en verfijnd.

Een bedrijf dat een universele maar uiterst herkenbare taal spreekt.

De onconventionele geest heeft de subtiele poëzie van vorm altijd samengevoegd met maximale functionaliteit en handigheid, waarbij de beste materialen door geavanceerde processen worden gebruikt.

Elk Kundalini-product is de vrucht van een sterk concept en vertelt het verhaal van een specifieke creatieve en technologische reis. Elk stuk is consistent met de bedrijfsfilosofie die altijd een onconventionele benadering en de zoektocht naar nieuwe esthetiek combineert met een grondige kennis van materialen en technologieën.

Kundalini-lampen worden gekenmerkt met een gevoel voor kleur en geometrie dat altijd fris en met een hoge creatieve inhoud ontworpen is, waarbij we van tijd tot tijd inspiratie putten uit verschillende werelden.

Natuur, industriële scenario's, beeldende kunst zijn slechts enkele van de waargenomen en geïnterpreteerde contexten om lampen te creëren waarin vorm en functie met elkaar verweven zijn en elkaar aanvullen om onafscheidelijke elementen te worden, een synthese die altijd perfect in balans is tussen functie en emotie.

De rijke en gevarieerde verzameling van Kundalini-lampen, die altijd in de maak is, is het resultaat van de samenwerking tussen ontwerpers en architecten van internationale faam, maar ook van opkomende talenten die de missie van het bedrijf delen en verbeteren.


New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password