Panthella


De Panthella Portable Lamp is de kleinste versie van Verner Pantons beroemde Panthella tafellamp uit 1971. Verner Panton wilde een lamp maken met een voet en een kap die als een reflector fungeerden, gebruik makend van de organische vormen waarvoor hij bekend staat. Met zijn niet-verblindende verlichting is Panthella Portable een prachtig voorbeeld van Verner Pantons uitzonderlijke talent voor sfeerverlichting. Dit iconische 160 mm model is een verkleinde replica van de Panthella tafellamp die overal kan worden gebruikt omdat hij niet afhankelijk is van een stopcontact. De Panthella Portable wordt geleverd in een klassieke matte acrylafwerking & vanaf maart 2022, met metal shade en omdat hij draagbaar is, kunt u gemakkelijker genieten van zijn ontwerp en verlichtingskwaliteit. De lamp wordt vooraf opgeladen via een USB-kabel. Hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen om een luxueuze sfeer te creëren op uw terras, restaurantterras, of overal waar geen toegang is tot netstroom. De draagbare Panthella-lamp wordt geleverd met een USB-C-kabel en biedt drie niveaus van helderheid.

Panthella Portable Metal

€ 270,00
Inclusief belasting Levering: 2 weken

De veelzijdige Panthella Portable Metal Shades is een verkleinde metalen versie van het icoon van Verner Panton. Hij produceert een aangenaam, niet-verblindend, naar beneden gericht licht dat weerkaatst wordt door de trompetvormige voet en de witte binnenzijde van de lampenkap.  

Deze metalen versie is verkrijgbaar in een reeks prachtige kleuren, voor een harmonieus lichteffect dat past bij elk interieur in uw huis. Net als de acrylversie werken Panthella Portable Metal Shades op batterijen en kunnen ze vooraf worden opgeladen, zodat u ze met u kunt meenemen om in elke omgeving een aantrekkelijke en luxueuze sfeer te creëren. 

Panthella Portable Colors
Aantal

5744168339
2022-03-01

Datasheet

Famille
Panthella Portable
WATT / VOLT (suggested)
LED 2700K 2.5W

Specifieke referenties

ean13
5714693024094

5 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password