De tijdloze Patera Oval volgt dezelfde elegante ontwerpprincipes als de ronde Patera en wordt volledig met de hand geassembleerd, volgens de mathematische structuur van de betoverende Fibonacci spiraal. 

Patera Oval is prachtig om te zien vanuit alle hoeken, met zijn op de Fibonacci-reeks gebaseerde structuur die vanuit elk gezichtspunt een andere indruk geeft. De hanger is opgebouwd uit diamantvormige cellen waarvan elke cel zorgvuldig is ontworpen om niet-verblindend licht te weerkaatsen vanuit een hoek van meer dan 40 graden - terwijl een 360-gradenverlichting wordt uitgestraald die de omringende ruimten, mensen en voorwerpen in een natuurlijk, gelijkmatig en aangenaam licht doet baden.

Diffusorplaat

De pendel kan worden gebruikt met of zonder een diffusorplaat, afhankelijk van het feit of de lichtbron van bovenaf al dan niet ongewenste verblinding veroorzaakt. De ronde opening aan de onderzijde zorgt voor direct licht, met een zachte overgang naar het weerkaatste licht van de cellen.

Patera Oval

€ 1.410,00
Inclusief belasting Levering: 4 weken

Een nieuwe minimalistische hanger - Ideaal voor moderne ruimtes

De klassieke, ronde Patera werd in 2015 ontworpen door de Deense ontwerper Øivind Slaatto. In 2021 wordt de Patera Oval geïntroduceerd als ellipsvormige hanger om de Patera-familie te vervolledigen en hem naar nieuwe toepassingen te brengen waar plafondhoogtes beperkt zijn, of waar de voorkeur wordt gegeven aan een vlakke ronde vorm.

Heldere kleur
Aantal

5741105955

Datasheet

Famille
Patera Oval
Kleur Voedingskabel
Wit textiel, 2 x 0,75 mm²

Specifieke referenties

ean13
5714693886241

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

2 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password