WIE ZIJN WIJ?

Slamp staat al sinds geruime tijd, sinds 1994, op de voorgrond van het ontwerpen van originele, eclectische en hedendaagse armaturen. Vanuit een unieke keuze van materialen worden de exclusieve objecten handmatig vervaardigd door de beste ambachtslui.

Dit alles gebeurt in een atelier gelegen te Rome, Italië waar tevens een nauwe samenwerking bestaat met befaamde Internationale Architecten en Designers.

SLAMP 100% GEFABRICEERD IN ITALIË

Een opgebouwde kennis van 25 jaar lang, gebaseerd op tal van onderzoek en verdere ontwikkeling.

Elke lamp is herkenbaar en exclusief dankzij zijn unieke, onbreekbare technopolymeren die gesculpteerd zijn in de drie-dimensionele vormen. Zo bekom je de gewenste effecten die door het gebruik van een ander materiaal niet realiseerbaar zouden zijn.

Dit is te vergelijken met een Haute Couture Huis, waarbij de creatie van elke Slamp lamp een precies ritueel inhoudt.

Een transformerend ritueel, waar het koud snijden en het handmatig vouwen van technopolymere bladen, evolueren naar de gewenste drie-dimensionele vormen.

EEN SAMENWERKING MET GERENOMEERDE, INTERNATIONALE DESIGNERS & ARCHITECTEN

Enkele namen die behoren tot onze recente samenwerking tot op vandaag zijn: Zaha Hadid, Doriana e Massimiliano Fuksas, Daniel Libeskind, Alessandro Mendini, Robert Wilson, Studio Job, Elisa Giovannoni, Riccardo Dalisi, Nigel Coates, Lorenza Bozzoli, Analogia Project and Zanini de Zanini.


New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password