product

AIRMOB MONO

€ 695,75
Inclusief belasting

De AIRMOD ophanging, ontworpen door Stefan Diez voor Sammode, maakt het mogelijk om verschillende kleuren koppen te combineren met een slimme reeks verwisselbare accessoires: geperforeerde collimators, geschuurde of getinte glazen... Zoveel attributen die het licht vormgeven en de sfeer van uw huis veranderen!

 

De ingenieuze en geraffineerde AIRMOD Mono-ophanging kan in een handomdraai worden geïnstalleerd, terwijl hij toch oordeelkundige functies biedt. De ophangdraden, flexibel en discreet, zijn verstelbaar op de hoogte van uw keuze. De lamp heeft geen stroomkabel en is ongelooflijk licht, maar het is ook een echt concentraat van technologie. In een hotel lobby met een verfijnd design, zal de Silver versie met transparant glas, zeer sober, een neutraal en gecontroleerd licht brengen. Boven een bar of een eiland zal een opstelling van bronzen ophangingen met geperforeerde collimators synoniem zijn met elegantie en moderniteit, tenzij u valt voor de charme van de verbazingwekkende reflecties van hun gerookt glaswerk.

 

Duurzame materialen, zorgvuldige afwerking, veel mogelijkheden... De Sammode buis in een hangende spot uitvoering! AIRMOD, ontworpen door Stefan Diez, geeft uw interieur een unieke signatuur.

Model
DIMMABLE
Kleuren
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

88200067

Datasheet

Famille
AIRMOD

3 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password