SLAMP

Worden

Durven dromen terwijl we onze voeten op de grond houden. Wortels in de Italiaanse provincie en onze blik op de verre horizon. Lateraal en concreet denken. Gedeelde waarden zoals gemeenschappelijke passie voor verlichting bedoeld als functie en magie. Het is als een vel papier waar je woorden van liefde kunt op schrijven. Karman, een Italiaans bedrijf, dat werd opgericht in 2005 in Fossombrone, het hart van de regio Marche. Het blijft nieuwe onconventionele materialen verrijken en zijn collecties wereldwijd verdelen.

Verbazen

Een blik op de onvoorspelbaarheid van dingen, verlichtende inzichten, dromen, vermogen om te creëren en de emotie van verbaasd te zijn door een glimlach en nieuwsgierigheid te wekken. Elke keer leidt een andere chemie Karman ertoe nieuwe lichtsculpturen te ontwerpen. Elke keer komt een ander verhaal centraal te staan in nieuwe projecten. Verlichting is een continue bron van inspiratie. Het is dat onmerkbare element dat in staat is om de omgeving te verkleden en er vanuit een ander perspectief naar te kijken.

Creëren

Experimenteer, durf, innoveer. De Karman-wereld verplaatst zich met eenvoud naar een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van verlichting in zowel de privéomgeving, als in de openbare ruimte. Elke armatuur heeft een verhaal, het is een herinnering die een ware belichaming wordt en een stukje van het echte leven. Alle stijlen van de ontwerpers mengen en bestaan vrolijk naast elkaar tussen traditie en moderniteit, geïnspireerd door onderzoek en geweldige technische vaardigheden om schoonheid te creëren.


New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password