De MOD-spot, ontworpen door Stefan Diez voor Sammode, maakt het mogelijk om verschillende kleuren koppen te combineren met een slimme reeks verwisselbare accessoires: massieve of geperforeerde collimators, heldere of getinte glazen... Zoveel attributen die het licht vormgeven en de sfeer van uw interieur transformeren!

In de inbouwuitvoering kan hij worden gemonteerd in een spouwmuur of een verlaagd plafond (wandbekledingsplaat meegeleverd). Als leeslampje of als hoofdeinde in een slaapkamer zal hij de ruimte opfleuren met een vleugje comfortabel en delicaat licht. Combineer de Bronzen afwerking van de plafondlamp met een pot van gerookt glas om een resoluut eigentijds karakter aan de ruimte te geven. Boven een bar of eiland zal een rij Champagne spots met geperforeerde collimators synoniem zijn met elegantie en verfijning, tenzij u in de ban raakt van de verbazingwekkende reflecties van hun amberkleurige glaswerk.

Duurzame materialen, zorgvuldige afwerking, vele mogelijkheden... De Sammode buis in spotlight versie! MOD, ontworpen door Stefan Diez, geeft uw interieur een unieke signatuur.

MOD RECESSED

€ 484,00
Inclusief belasting
Model
DIMMABLE
Kleuren
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

88100113

Datasheet

Famille
MOD

2 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password