De MOD-spot, ontworpen door Stefan Diez voor Sammode, maakt het mogelijk om verschillende kleuren koppen te combineren met een slimme reeks verwisselbare accessoires: massieve of geperforeerde collimators, heldere of getinte glazen... Zoveel attributen die het licht vormgeven en de sfeer van uw huis veranderen!

Geheel van geanodiseerd aluminium, volledig instelbaar, de MOD Mono spot is kinderlijk eenvoudig te installeren. Het vlakke uiteinde maakt het mogelijk om het bijvoorbeeld in een hoek te installeren en het zo te integreren in de volumes van de kamer. In zijn Zilverkleurige afwerking, helemaal in soberheid, kiest u voor een transparant glas of een collimator om de architectuur van een zacht of gericht licht te onderstrepen. In de zeer decoratieve Champagne-versie verspreidt hij een subtiel en warm licht dankzij een amberkleurig glas of een geperforeerde collimator.

Duurzame materialen, zorgvuldige afwerking, vele mogelijkheden... De Sammode buis in spotlight versie! MOD, ontworpen door Stefan Diez, geeft uw interieur een unieke signatuur.

product

MOD MONO

€ 484,00
Inclusief belasting
Model
DIMMABLE
Kleuren
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

88100119

Datasheet

Famille
MOD

2 andere producten in dezelfde categorie:

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password